A bejárati ajtó hasznos, mert ajtót nyit egy új világra

Egy fenséges bejárati ajtó
Egy fenséges bejárati ajtó hasznos is egyben

A bejárati ajtó hasznos és rengeteg lehetőséget nyit meg Ön előtt. Biztonság, stílus, kényelem. Mindezt tudja az ajtó, ha jól választ. Segítünk, hogyan járjon el!

Izgalmas dolog új világokat megismerni. A felfedezők is ezt élvezték, tévedtek bármekkorát is Amerika felfedezésekor. Az Arktisz vagy az Antarktisz meghódítói vagy a Mount Everestet megmászó kalandorok egy új, érdekesebb és szebb világ reményében indultak útra és  ujjongtak eredményüket felismerve. Nem spóroltak energiáikkal és mindent beleadtak annak érdekében, hogy ezt az egyedülálló eredményt elérhessék.

De hogy jön ide a ” bejárati ajtó hasznos ” szöveg?

Egy bejárati ajtó hasznos csak akkor lesz, ha ablak a világra – talán élhetünk ezzel a nem is csekély méretű képzavarral.

Miért?

Mert új dimenziókat nyit meg a kényelem, a stílus és a biztonság tekintetében. Olyanokat, melyeket addig elképzelhetetlennek tartott. Olyanokat, melyeket még legvadabb lázálmában sem volt képes megálmodni.

Ehhez azonban jól kell választania. Nem szabad a legolcsóbbat lájkolnia. Igénytelenség, ha lustaságának köszönhetően az egyszeri szomszéd légből kapott érveire alapozva megveszi a Józsi Bt-nél az első szembejövő ajtót, mert az a leggyorsabb. Mert az van raktáron. Mert a szomszéd is itt vette, csak ő az olcsóbb gagyit. Ezért Ön a drágább gagyit veszi meg –  mert Ön igényes. A reklám is megmondta, akkor igaz kell hogy legyen. Hiszen tudja: egy millió légy nem tévedhet. A szar finom!

Most, hogy sikerült leszámolnunk az önámítás és a lustaság csapdáival, érdemes áttekinteni, hogyan is praktikus hozzáfogni az ajtó kiválasztásához.

Lássuk!

Stílus

Megszokhattuk, hogy manapság minden a stílusunk leképeződése. Amennyiben lakásunkról van szó, a különböző lakberendezési tárgyak egymással harmóniában kell legyenek, hasonlóan öltözködésünkhöz.

Korszerű, ha úgy tetszik ‘state-of-the-art’ ajtótervező programok állnak a leendő bejárati ajtó vásárlójának rendelkezésére, teljesen ingyenesen. A kilincs, a kukucskáló, az ajtó külső és belső borításának  anyaga és színe szabadon variálható. Mindez teret enged az önkifejezésnek, mely a Maslow-piramis egyik fontos szintje.

Használja ki ezt a lehetőséget, hiszen manapság már nem kell megkötni a “ronda, de legalább működik” kompromisszumot, egy bejárati ajtó hasznos és szép is lehet egyben. Válassza az Önnek leginkább tetszőt!

Kényelem

Az ajtó nem egy ágy, hogyan lehetne kényelmes?

Például úgy, hogy egy társasház esetén nem engedi be a szagokat. Nyáron kint tartja a meleget, télen a hideget, azaz jó a hőszigetelő képessége.

A zajokat szintén nem, vagy jócskán letompítva engedi be. Mindez hozzájárul az Ön komfortérzetéhez és színvonalasabb életet élhet.

Biztonság

Nem elég, ha az ajtó szép. Nem elég, ha kint tartja a szagokat, a zajokat, a hideget vagy a meleget. A betörőket is távol kell tartsa otthonától!

A bejárati ajtó célszerűen fémből kell legyen. A kulcs elfordításával az ajtóból a tokba ugró tüskék magasabb száma szintén nagyobb biztonságot jelent.

Fontos továbbá, hogy a zár megfelelő minőségű legyen, több pótkulccsal, ne lehessen megfúrni. Ez utóbbi szó szerint értendő, mert létező technika!

Bejárati ajtó vásárlása előtt áll? Vannak plusz tippjei? Küldje el most egy hozzászólásban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *